CBP 10 ani de experienta in domeniul confectiilor metalice!

 

             Cautati un partener in domeniul tinichigeriei ,lacatuseriei, mecano-sudurii , mecanica generala ,ajustaj, pentru piesele in inox, otel,sau aluminium? Doriti sa va extindeti activitatea cu  cu tarile din Est.? Nu ezitati sa ne contactati ! Va putem fi alaturi in proiectele d-voastra. viitoare.

            Devizele noastre sunt rapide si gratuite, produsele noastre sunt concepute sub certificare ISO 9001, livrarea marfurilor va fi una  dinter preocuparile noastre. Produsele vor fi livrate  brute sau tratate (pudra epoxy, zincaj, galvanizare etc…) In vederea facilitarii comunicarii noastre comerciale , interlocutorul d-voastra se va ocupa el insusi

de acest lucru. In acest mod toate documentele comerciale precum :oferte de pret, bonuri de livrare, facturi etc…vor fi traduse in limba franceza.

             Traditia  in acest domeniu   al confectiilor metalice ,a permis societatii noastre sa se afitrme printre liderii europeni de renume. Uzina noastra corespunde dotarilor actuale de fabricatie in domeniul produselor mecano-sudate din otel , aluminium sau inox de la prototip pana la serie mare.

             Oricare ar fi proiectul d-voastra in domeniul tinichigeriei , confectiilor metalice;fie ca este vorba de taiere plasma a tablei si tuburilor, asamblare ce necesita operatii  manuale  sau robotizate de mecano-sudura , in inox si otel ,CBP poate deveni partenerul d-voastra industrial !

CONSULTATI-NE !

 

Veti aprecia  rigoare,reactivitatea si raportul calitate pret !                                                                  Cu respect !

                                                                                                                                                                                  DIRECTIA ,

                                                                                                                                                                       Marcel BUZESCU

 

Mobil: 0730  118  975

E-mail: info@buzescu.ro

Hale

Mecanica

Containere

Diverse

Laser

Protectii

Str. Argedava, nr. 1, bl. B2, sc. A, ap. 4

 

Pitesti, ARGES

Tel/fax: 0248  251  150

 

MARCEL  BUZESCU

ROMANIA